Produk

Babagan Kita

H & F · NYLON

Sapa kita

Huaian Huafu Khusus Casting Nylon Co., ltd, didegaké ing taun 2007, sing dununge ing kutha huai'an, kelairan perdana menteri pertama China, zhou en lai khusus ngasilake macem-macem produk nilon kalebu katrol, Slider, Gear, Roller, lengen klambi , katrol lift, pandhuan tali lan kabeh jinis aksesoris nilon khusus.

apa sing kita lakoni

Huafu umume ngasilake macem-macem produk nilon cast kayata nilon pulleys, pandhuan tali nilon, gir nilon, gasket nilon, bar nilon, slider nilon, roller nilon lan macem-macem bagian nilon khusus. Sajrone pembangunan luwih saka sepuluh taun, Huafu wis berkembang dadi salah sawijining pemasok utama produk nilon kanthi luwih saka satus tenaga kerja kalebu wolulas insinyur lan luwih saka sepuluh juta output dolar saben taun. 

Apa sing bisa ditawakake

: Rega paling kompetitif

: Luwih cepet pangiriman pesenan

: Sistem tilak kualitas diwasa

: Produk nilon khusus

: Layanan siyaga 24 jam

profesional tim teknis

Panjaluk produk Nylon mundhak sacara dramatis Minangka pangembangan ekonomi donya sajrone puluhan taun kepungkur. Produk nilon, Minangka bahan sing ora bisa diganti ing klub produk plastik, wis digunakake ing area rekayasa kanthi khasiat sing unik.
Pulley nilon wis digunakake ing elevator kanthi swara sing sithik, pelumasan awake dhewe, nglindhungi wirerope lan umur layanan kanggo kabeh peralatan.
Uga produk nilon ditrapake ing crane kaya katrol, guider tali kanggo nyuda gesekan lan nyuda bobot mesin, lan mesin sing ditrapake nilon uga bisa digunakake ing plabuhan sing asring ana lingkungan kerja sing lembab.
Tower crane duwe peran penting ing konstruksi kutha, lan real estate kalebu luwih saka 10% ekonomi global. Pulley nilon minangka bagean sing ora bisa diganti ing proses produksi derek menara lan bisa duwe kapasitas meh padha dibandhingake karo katrol logam.
Dibandhingake karo gasket logam, gasket nilon nduweni jampel banget, resistansi korosi, isolasi panas, sifat non-magnetik, bobote luwih entheng. Dadi, umume digunakake ing semikonduktor, mobil, industri aerospace, dekorasi interior lan lapangan liyane.
Paling penting, suwe-suwe saya akeh, produk nilon bakal diprodhuksi lan ditrapake ing luwih akeh wilayah. Kanggo mupangat sing apik, bagean nilon mbaka sethithik ngganti bagean logam. Lan iki minangka tren lan uga migunani kanggo pembangunan lingkungan. Muga-muga para pelanggan bisa ngubungi kita, Huafu Nylon`kanggo memenuhi syarat produk nilon. Bareng kita nggedhekake bisnis, nggawe hubungan kerja sama sing stabil.