Advanteges Kita

Huaian Huafu Khusus Casting Nylon Co., Ltd., sing dununge ing kutha asale Zhou enlai, perdana menteri pertama ing China, khusus ngasilake macem-macem bagian nilon kayata roda, Slider, Gear, Roller, lengen klambi nilon, katrol lift, pandhuan tali lan liya-liyane .

Pelanggan Kita

partner_01
partner_002
partner_03
dahan